Bartın 1 Şubesi

Yalçın: Kamu Görevlilerinin Hak Ettiği Saygın İş İçin Mücadelemizi Sürdüreceğiz

Memur-Sen Isparta İl Temsilciliği yeni binasına kavuştu. Öncesinde bir konferansın düzenlendiği programın ardından açılış törenine geçildi. Açılışa katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “2018'de memnuniyet üreten politika ve uygulamalar bekliyor, bürokrasinin ise sosyal maliyet üreten sahadan bihaber, hoyratça işlerden uzak durmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, senenin son teşkilat buluşmasını Isparta’da gerçekleştirdi. Isparta İl Temsilciliğinin yeni binasının açılış programına katılan Yalçın, açılış dolayısıyla düzenlenen konferansta teşkilata hitap etti. Açılış programına Yalçın’ın yanı sıra Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi İhsan Arıcı, bağlı sendikaların şube başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Konferansta konuşan Yalçın, yeni yıl mesajını da buradan verdi. Yalçın, “2018 yılının ülkemize ve milletimize hayır, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. 25 yıldır olduğu gibi önümüzdeki yıl da hak ve adalet için mücadele edeceğiz. Kamu görevlilerinin hak ettiği saygın iş ve hayata kavuşmaları için bu yıl da çabamızı sürdüreceğiz” dedi.

Yalçın, nerede hakkı elinden alınmış, özgürlüğü kısıtlanmış, mağdur duruma düşmüş birisi varsa rengine, diline, dinine, milletine bakmaksızın yanında durmaya ve onlar için hakkı dile getirmeye devam edeceklerini vurguladığı konuşmasında “Dünyanın yaşanabilir bir dünya olması için, mazlum ve mağdurların haklarının teslim edildiği, mazlum ve mağdur üretmeyen bir sistemin inşası için, kamu vicdanının sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“2018'de memnuniyet üreten politika ve uygulamalar bekliyor, bürokrasinin ise sosyal maliyet üreten sahadan bihaber, hoyratça işlerden uzak durmasını diliyoruz” diyen Yalçın, “Bu ülkenin özgürlüğünün ve özgünlüğünün, vesayetten arınmasının, ayağa kalkmasının yılı olsun diyorum. Bu ülkede umudun artması, işsizliğin azalması, sağlıklı bir yaşam, saygın bir işe sahip olması herkesin yaşanabilir seviyede ücret alabilmesi, milli gelirin adil paylaşılması için bizim üzerimize de düşen çok ciddi sorumluluklar var” diye konuştu.

 “Biz bu anlamda üzerimize düşeni yapmak için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyuyoruz ve koymaya devam edeceğiz” diyen Yalçın, Üyelerin özlük, mali ve sosyal haklarını iyileştirmeye yönelik ter akıtırken, ülkenin bir daha korku tünellerine girmemesi, vesayetin ülke üzerinde bir daha tahakküm kurmaması, ülkedeki ham demokrasinin tam demokrasi olması ve kendini bulması noktasında millet iradesinin yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.