Bartın 1 Şubesi

EBS Bartın Şubesi 13.Türkiye Buluşmasında

Eğitim-Bir-Sen 13. Türkiye Buluşması Antalya’da Yapıldı

29 Kasım – 2 Aralık 2018 tarihleri arasında Antalya da gerçekleşen buluşmaya Bartın Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Muhammet AKÇA, Başkan Yardımcıları İlyas KARA, Gazi KULA, Ferhat ERENLER, Ali ÇOLAK, Ali Rıza YILMAZ ve Yaşar Murat BEŞKAYA ile Amasra İlçe temsilcisi Ahmet ÖKSÜZOĞLU, Ulus ilçe temsilcisi Kubilay KOCAMANEL, Kuruçaşile ilçe temsilcisi Hüseyin Serdar GAZOZ ile birlikte katılım sağlandı.

Program açılış konuşmasını yapan Memur-Sen Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın, üyeleri için onur, kamu görevlileri için umut olma hüviyetlerini koruyarak, sınırlar ötesine yeni bir soluk olma hedefiyle yol alacaklarını ifade ederek, “Yükümüzün, sorumluluğumuzun farkındayız. Çağı yeniden kurmanın, mazlumların hakkını, insanlığın onurunu korumanın ağır yükünü taşıyoruz. Bunun için sadece yürek yetmez, emek ve bilgi de gerek. O nedenle bugün bu toplantıda sadece bir teşkilat buluşması gerçekleştirmiyoruz. Aynı zamanda Türkiye’nin öncü sendikacılarıyla sendikal fikirleri buluşturacak bir eğitim toplantısı da gerçekleştiriyoruz” dedi.

Program kapsamında Eğitim Bir Sen Tarihçesi, Kurucu Başkanımız Rahmetli Sayın Mehmet Akif İNAN hocamızın hayatından kesitler, Sendikal örgütlenme ve teşkilatçılık, iletişim becerileri ile görev tanımlarına göre sekretarya eğitimleri verildi.

Şube Başkanımız AKÇA yaptığı açıklamada;

Bartın Eğitim Bir Sen İl yönetimi ile katılım sağladığımız bu buluşma etkinliğinde, başta Genel Başkanımız Sayın Ali YALÇIN olmak üzere Genel Başkan Yardımcıları, Ülkemizin dört bir yanından katılım sağlayan Şube Başkanları ve yönetim kurulları ile sohbet ve istişare ortamının çok faydalı geçtiğini belirtti. Şube Başkanı Akça, seçim sonrası yeni dönemin Ülkemiz, Milletimiz ve tüm eğitim çalışanları için hayırlara vesile olmasını diler, seçilen tüm şube yönetimlerine başarılar dilerim dedi.